Saturday, February 12, 2011

BiL AzaLI

Assalamualaikum warahmatuallah...
YA ALLAH.. SUBHANAALLAH.. ALHAMDULILAH...
saya memanjatkan setinggi tinggi kesyukuran pada yang maha esa...
hahaha.. macam apa ja kan..
hmmm mesti kawan kawan pelik apa kena dengan si Lyana nie.. dapat apa agknya..
x dalah.. actually saya happy sangat.. duk tergelak sorang2 depan lappy saya..
yana roomate saya memang tau la kenapa tetiba saya tergelak n tersenyum sorang2..
korang tengok x PILIH KASIH 2..
ceritanya macam AF tapi yang nie dia nak cari pelakon yang bagus la..
musim pertama saya x follow sangat tapi yang ke 2 nie saya follow dari first sampai la nak kefinal..



okay.. yang menyeronokkan saya ialah
saya ada suka sorang peserta pilih kasih yang ke 2 nie
kiranya macam peminat dia la.. tapi dia dah terkeluar..
pilih kasih nie ada undian.. tapi Rosyam Nor yang decide sapa yang
akan terkeluar.. hehehe..
then saya tekan sana tekan sini saya jumpa FB peserta yang saya minat nie..
nama dia BIL AZALI...
saya add dye as friend n Alhamdulilah dye approve..
hehhee.. poyo x saya..
macam la dapat FB nya TAYLOR SWIFT ke, MAHER ZAIN ke...
ini setakat BIL AZALI..
ah lantak la kowang nak kata apa.. yang penting saya excited gila..
saya comment kat wall dia n dia reply.. hehhee..
bunga2 cinta.. Maha suci ALLAH... sesungguhnya hanya
ALLAH yang mengetahui apa yang saya rasakan.. hehehe...
ha.. sat na saya tunjuk apa yang saya comment2 tadi.. heheheh
sukati kawan2 la nak kata saya apa... :)


nie masa BIL approve..:)




Sambungan...:)



kami sembang through message kat Fb..



hehehe



ish2 lyana nie benda nie pown nak excited sangat.. hahaha..
thanx bangat to BIL AZALI.. hehhee
semoga beliau terus success dalam seni lakonan...:)
sempat lagi saya suruh bil kirim salam kat KU HARIZ ngan KRIS CEMPAKA..
ALHAMDULILAH...


BIL AZALI...:)


p/s: maaf ya kawan kawan .. happy sangat2...:)

1 comment:

  1. Jiran saya! Hehehe dia ni mmg suka loyar buruk tau.

    ReplyDelete