Friday, April 1, 2011

Aku Di INdonesia???

Assalamualaikum Warahmatuallah..

Alhamdulilah selamat sampai daku di Malaysia setelah penat duduk di atas flight dari Indonesia.
wah gantang bangat deh cowok cowok Indonesia... ada yang rupanya seperti Pelakon Sinetron Alisa.. waduh memang cuci mata deh gue..

Okay maaf Lyana seperti tidak betul sedikit setelah pulang dari Indonesia. Adakah hangpa percaya yang aku baru pulang dari Indonesia.. Iya tidak perlu percaya kerana sememangnya aku tak pergi.. hehehe.. tak adalah.. sebenarnya aku dengan yana tadi pergi pusat sukan sebab kami kena jadi pengadil untuk tournament badminton yang dianjurkan oleh pelajar pelajar Indonesia yang belajar kat sini. Depa jemput pelajar indonesia dari USM,UNIMAP and INSANIAH itupun kalau aku tak salah dengaq la.

Depa buat tournament. seronok taw sebab dapat RM 20 you. I suka betol bab duit duit nie. Biasa la nama pun budak Akaun,kan mata duitan.. hehehe.. Aku,YAna,Aril dengan Ijat yang terlibat. Aku kat sana dah macam rasa kat Indonesia sebab semua pelajar Indonesia. wah bangga gitu bila aku diperkenalkan sebagai pelajar Malaysia. :) Depa main hebat jugak la.. Ada yang sampai 3 game. Itu untuk beregu Campuran. And aku lah yang jadi pengadilnya. :)

wah memang ada cowok yang gantang tapi itu tak menjanjikan apa apakan... benar bukan?? iya sila angguk untuk menandakan anda setuju.. :) Oowh yeah.. Memang pengalaman la kan.. Then bila dah settle semuanya.. aku dengan yana mintak diri mahu pulang... rasa diri dihargai sangat sebab Pengarah Projek banyak kali say terima kasih sebab datang tolong.. alah tak apalah... :)

balik tue naik kereta sapu berhenti kat Kachi mall p makan Chicken Chop and p topup sebab nak sembang dengan adik..:) then balik SME Tersayang.. hehhehe.. Online sampai la nie tak study lagi..huhuhu.. okay la.. later we continue lagi ya cerita..

p/s: bole tak aku nak cakap yang aku tak suka tak suka tak sukaaa...!!!!!!

p/s/s: bila sampai kachi mall baru rasa kat Malaysia rupanya..:)

No comments:

Post a Comment