Tuesday, September 14, 2010

reUNION K1

kami di destinasi terakhir
rumah puteri

Kami di rumah isa...:)

Lepas puas bermain bowling...hee:)

Buat kawan kawan K1 yang aku sayang.. biaq aku mention nama ang sorang sorang ya...
ISA,EID,PUT.CHIECK,AYU,IEBA,NISA,GUMMY,
INDAH,FATIN,MAY,LENY,HENY,
EIR,EIN,AMRI,AM,AIMAN,HAZMIE
ECA,JOY,SITI
and pada yang tertinggal nama sorry ya...
thanx for the memories...
aku rasa x menyesal langsung keluaq ngan korang...
masing2 perangai memang x berubah...
mengingatkan aku pada zaman sekolah kita...:)
thanx jugak pada LAN...tanpa kereta anda
x dapat nak memeriahkan lagi majlis kami..hakhak
the big big thank u jugak pada ZAKI aka BOTAK...
sebab hantaq kami kerumah puteri and hantaq aku balik
dengan selamat sampai rumah...:)
thank u pada EID..
sponsor makan tengah hari and tumpang solat...
eid.. mak ko masak sedap.. thanx makcik...:)
pada ECA jugak...
dah la kami duk lama rumah ang disebabkan sedikit masalah teknikal...
dapat makan lagi..hee...:)
and lastly thanx pada PUTERI
sebab menyediakan makan malam untuk kami... hee...
walaupun ianya berlaku secara x dirancang tapi
meninggalkan 1001 kenangan buat aku..
entah bila dapat jumpa korang...
pagi tue eh pagi ke?
aku rasa tengahari...
lepas kawan kawan aku sampai
kami pown p main bowling...
aku main macam kartun...
bagi badminton boleh la..:)
sambil ambil gambar kmi bowling..hee..
lepas main kami p tangkap gambaq pulak depan DAIMAN BOWL
lepas tue kitaowg p berkonvo raya rumah ISA...
lepas rumah isa kami p rumah EID pulak...
kat rumah eid.. mak eid dah masak untuk kami...
so makan la.. hee...
tumpang sembahyang sekali...
tanpa dirancang jugak... kami kerumah ECA...
makan laksa johor pulak..
pukul 5.30 MAY,INDAH,GUMMY
minx diri.. sebab depa nak balik SEGAMAT
bus akan bertolak pukui 6...
tapi disebabkan kesesakan lalu lintas yang teruk
mereka terpaksa la beli tiket bus yang baru...
kereta AMRI pulak tayar problem sebab langgar apa ntah...
x ingat..hee..
so EIN ngan AM la yang membantu...
lepas sembahyang maghrib...
kami p rumah PUTERI... tapi disebabkan beberapa masalah
kami p sana lewat sikit...
agak sukar mencari rumah put tapi alhamdulilah kami jumpa jugak...:)
mak put dah sediakan bihun siam...
eh mee siam...:)
borak punya borak.... dah lewat nie...
sebelum tue bergambaq lagi..:)
kami terpaksa berpisah....
sedihnya...:(
lepas salam mak put..
kitaowg kat luaq rumah pown saling bersalaman and masing2
berpelukan mengucapkan selamat tinggal...:(
ok... EN ZAKI hantq NISA.. ECA.. SITI..AKU...AND JOY
selamt tinggal kawan kawan...
insyaallah kita jumpa lagi ya...
kira kira pukul 11 mlam aku selamat sampai kerumah...
sebab ada yang sudi menolong nak hantq aku..
thanx again ya...:)

p/s: memory yang best sangat2... aku sayang sayang kowang semua...
sebab kita dah macam 1 keluarga...:)


3 comments:

  1. tahun depan kita jumpa lagi insyaALLAH :)

    ReplyDelete
  2. tp, thn depan insya'allah abg isa xde kn?!!
    t thn depn pny spe yg nk orgnise??
    thn ni sy sudah!!!

    ReplyDelete